Antwerp DC

Alle telecomoperatoren welkom

Onze onafhankelijkheid van de telecomoperatoren vormt één van onze grootste troeven. U hebt hierdoor de volledige vrijheid om bij een migratie uw telecomoperator te behouden of een andere te kiezen. In ons datacenter speelt de vrije marktwerking waardoor u geniet van de beste prijzen. Wanneer gewenst staan wij u bij met het nodige advies. In elk geval verzekeren we naar elke telecomoperator een uitstekende connectiviteit.

Glasvezeltoegangen

Meerdere glasvezelkabels van meer dan vijftien telecomoperatoren komen ons datacenter binnen. De verschillende ingangen voor glasvezelkabels liggen verspreid over het gebouw, wat de gevolgen van gebouwschade op onze connectiviteit minimaliseert.

Daktoegang

Klanten die wensen, krijgen toegang tot het dak voor het plaatsen van antennes.

Tweede datacenter in Brussel

Naast het datacenter in Antwerpen beschikken wij ook over een volledig uitgerust datacenter in Brussel. Dit geeft u de optie om servers of data te spreiden over beide locaties. Beide locaties zijn verbonden via meervoudige glasvezelkabels.

Interesse in onze diensten voor colocatie of housing van uw serverpark? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter in Antwerpen.