Antwerp DC

Een voorstel op maat

Wij bieden op alle fronten maximale flexibiliteit. Zo geniet u optimaal van één van de belangrijkste voordelen van een extern datacenter voor de colocatie van uw servers: schaalbaarheid en flexibiliteit.

Wat wilt u precies?

U hebt de vrije keuze uit het aantal units, racks, cages of private rooms. Een halve rack is het minimum. Ook het gewenste vermogen voor uw racks bepaalt u volledig vrij, zonder enige meerkost.

Hoe lang wilt u samenwerken?

Wij mikken altijd op een samenwerking op lange termijn. Dit doen we niet door u te gijzelen met langetermijncontracten. Integendeel zelfs, wij overtuigen u om te blijven met een kwaliteitsvolle dienstverlening. Onze contracten hebben looptijden van één of drie maanden.

Hoe wenst u te betalen?

Voor de facturatie krijgt u de vrije keuze tussen twee formules. Ofwel betaalt u een vast maandbedrag aangevuld met uw werkelijk elektriciteitsverbruik (los van het vermogen van het rack), ofwel kiest u voor een all-in tarief, inclusief elektriciteit. U kunt altijd omschakelen van formule.

Voor de set-up fee bij een cage of room krijgt u de optie van een gespreide betaling over de volledige contracttermijn. Daarnaast bieden we u mogelijkheden om dubbele kosten tijdens de migratie te vermijden.

Welke telecomoperator wenst u?

Wij opereren volledig onafhankelijk van de telecomoperatoren. Ook op dit vlak geniet u dus absolute vrijheid. Meer informatie hierover leest u hier.

Interesse in onze diensten voor colocatie of housing van uw serverpark? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter in Antwerpen.