Antwerp DC

Alles voor een vlekkeloze migratie/verhuis

Vertrouw op onze expertise en ervaring voor de migratie van uw servers vanuit uw eigen serverroom naar ons datacenter. Wij stellen u een helder stappenplan met de juiste planning en procedures ter beschikking.

Professionele planning en strikt beleid

Omdat elke situatie anders is, wordt er samen met u een heldere omschrijving en planning gemaakt van het te verhuizen geheel. Daarbij wordt er gekeken wat er in de nieuwe situatie allemaal nodig is en wordt de technische kant hierop afgesteld.

Op basis hiervan wordt een helder stappenplan en planning uitgewerkt waarin uzelf samen met het NOC voor coordinatie zorgt.

De verhuis zelf wordt uitgevoerd door een groep van ervaren mensen.

Verhuizen kan 24/7 en dit het hele jaar door, vanuit elke locatie binnen de Europese Unie. Als u bijvoorbeeld op een zondag om 2 uur 's nachts wilt verhuizen, dan is dat geen enkel probleem.

Geen verhuiskosten!

De kosten van het verhuizen zijn simpel, u betaalt alleen voor de middelen, sterker nog, zonder enige meerkost staan we u bij met raad en daad en zorgen we voor de nodige ondersteuning.

Interesse in onze diensten voor colocatie of housing van uw serverpark? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter in Antwerpen.

 

Click to view the image