Antwerp DC

Datacenter voor KMO's en ISP's

Sinds 2010 bouwen wij in Antwerpen een volledig uitgerust datacenter uit waar u uw serverpark in alle veiligheid kunt onderbrengen. Vooral KMO’s en Internet Service Providers (ISP’s) uit de ruime regio rond Antwerpen (provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant) maken gebruik van onze dienstverleningen.

Wij voldoen aan alle criteria voor een Tier 3 datacenter. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende certificaten waaronder ISO27001:2013, ISO14001, ISAE3402 (Type I en II) en PCI DSS certificatie. Vertrouw op onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Regelmatig onderwerpen wij ons aan externe audits. Wij investeren in een maximale energiezuinigheid. Bovendien kopen we alleen groene stroom aan.

Twin in Brussel

Naast het datacenter in Antwerpen beschikken wij over gelijkaardige faciliteiten in Brussel. Dit geeft u de mogelijkheid om uw serverpark en data te spreiden over twee datacenters. Zo beschikt u in alle omstandigheden over een back-up. Ook het opzetten van een private cloud behoort tot de mogelijkheden.

Interesse in onze diensten voor colocatie of housing van uw serverpark? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter in Antwerpen.

Click to view the image

 

Click to view the image